Red Horse Dame

250,00 kr.

250,00 kr.

Option
This option is required
36 38 40 42
Clear selection
-
+

Red Horse Women
Rasmus Lyberth Art
By Isaksen
Fabric: Jersey/Viscose/Ea
RED HORSE • LIVET SKAL LEVES PÅ NY

“Nickie Isaksen, designer og grundlægger af tøjfirmaet Isaksen design, har i samarbejde med musikeren og kunstneren Rasmus Lyberth lanceret en mini kollektion med inspirationer hentet direkte fra Rasmus Lyberths kunstværker.

Rasmus Lyberth er en af de mest kendte kunstnere på den grønlandske musikscene. Han har åbnet ørerne for grønlandsk musik hos et publikum langt udenfor landets grænser, selvom han næsten udelukkende synger på sit modersmål. Ud over musikken har Rasmus Lyberth medvirket i film, musicals og teater, og på det seneste har han fundet inspiration i billedkunsten.

Isaksen design er internationalt kendt for sine eksklusive tøjkollektioner, oftest inspireret af hjemlandet Grønland, og forhandles i Nord Europa, Nord Atlanten og online.

Nickie Isaksen og Rasmus Lyberth har sammen udviklet en mindre kollektion, hvor kunst og mode mødes, og hvor fantasien og sanserne får frit spil i et nyt legende univers. Et frirum som både Rasmus Lyberth og Nickie Isaksen stortrives i, og hvor de er fælles om deres store kærlighed til kunsten og den innovative kreativitet.

Som det første design “RED HORSE” i rækken af kollektionen, der kommer ud i butikkerne i 2020, ses her en T-Shirt lavet specielt til udgivelsen af Rasmus Lyberths nyeste CD Inuunerup oqarfigaanga / Livet skal leves på ny.

www.rasmuslyberth.com

Lignende produkter